massemasse å si.

hei. Nå må jeg prøve å være litt alvorlig, fordi ja. Jeg prøver IKKE å herme etter voe akuratt nå, fordi dette har jeg tenkt på veldig veldig lenge, og jeg syns egentlig at det er dumt at jeg må gjøre det. Fordi jeg må rett og slett slutte å blogge fordi det er så masse som jeg ikke syns er noe greit på bloggen min, og for det meste er det jo dette med komentarer.

Jeg startet bloggen "bunnycornelia.blogg.no" fordi jeg syns det så veldig gøy ut å ha en blogg, som andre mennesker kan lese og som de kan gi respons på. Det var også veldig veldig gøy å blogge. Men jeg er innpå bloggen min hver dag for å skjekke på komentarer, også da ser jeg at jeg foreksempel har fått 4 nye komentarer, og da blir jeg jo glad. Men så ser jeg at en av dem er en hyggelig kommentar imens dem tre andre rett og slett gjør så jeg bare får lyst til å slutte å blogge, og det har hendt så mange ganger at jeg slutter å blogge.

"æsj, du er stygg", "du suger i dansing", "du er dålig til å skrive", "veldig kjedelig blogg", "du se fjern ut!!"
det er bare noen av kommentarene som jeg har fått som har gjentatt seg og gjentatt seg. Det er jo utrolig mange som skriver så mye fint til meg på bloggen min også, så jeg syns dette er forferdelig dårlig gjort av dem som skriver slike kommentarer og ødelegger for meg og for de som kanskje hadde lyst til at jeg skulle skrive oftere og fortsette å blogge. Selvfølgelig, har jeg egentlig lyst til å fortsette å blogge, det er jo super duper moro å få hyggelige kommentarer, men jaja, dere som valgte å skrive stygge.

Så da sier jeg tuuusen takk til alle dere som har lest bloggen min, og til alle dere som har kommentert kommentarer som gjør så jeg får en god følese og mer selvtilgitt.

 

I hope I see you soon!

 

 

klemklemklemklemklemklem til alle søtinger!

 

-juni cornelia thorsen

8 kommentarer

Random

03.jan.2011 kl.23:20

veldig lik <voe sin da, menmen

haha

03.jan.2011 kl.23:57

begynner nesten å grine as,slutter du og blogge,,ÅH NOOOO -.-<3

Cecilie

04.jan.2011 kl.19:04

Du Random har du ikke noe bedre å si så drit i å si noe! Cornelia er en av verdens søteste og meste herligste jente jeg kjenner! Så har du ikke noe bedre å si så hold det for deg selv! Det gjelder dere andre som har tenkt å skrive noe unødvenig stygt også! Det er deres skyld at hun slutter, tenk på det dere, håper dere sover godt om natta nå !

Jaja.. Da var det sagt, unnskyld Cornelia men jeg klarte ikke la være! MEN. Jeg skjønner den, uansett så er du kjempe flink til å blogge og du vil bli savnet av meg! HUSK at du er flink til både å danse (du ruler), til å skrive, du har INGEN kjedelig blogg, du er heller ikke fjern! Så det så! Ikke hør på de, de er bare misunnelige på deg fordi du er så flink til alt mulig :-) Glad i deg jenta mi, stå på! <3

amalie Tidemand :-)

08.jan.2011 kl.15:33

Trist at du har sluttet Cornelia! :'(

Du var utrolig flink til å blogge, jeg elsket å gå inn på bloggen din, siden da ble jeg i bedre humør! <3

De drittsekkene som skriver drittkommentarer, kan bare gå å henge seg, liksom vis de blogga og du hadde skrevet som om dem, tror jeg ikke de hadde blitt så veldig happy ?!?

Herregud, blant annent folk som " random" voks opp for faen, har du lite å gjøre eller?!

Du er kjempe flink i allt du gjør, legge hjerte ditt idet!

Keep up the good work! <3

ILU ;-*

REBECCA

12.jan.2011 kl.06:53

savner at du blogger :(

bunnycornelia

15.jan.2011 kl.00:23

Cecilie: Nta, tusen takk Cecilie. Du er så søt du! Jeg er glad i deg også <3

bunnycornelia

15.jan.2011 kl.00:24

amalie Tidemand :: Thx for alt det fine du sa, tideman<3 ily2

bunnycornelia

15.jan.2011 kl.00:25

REBECCA: veldig koselig å høre<3 det har vært mange ganger som det har frista meg veldig å blogge. kan hende jeg kommer tilbake veldig snart så STAY TONED<3

Skriv en ny kommentar

bunnycornelia

bunnycornelia

13, Halden

Jeg heter Cornelia, men mange kaller meg for corny eller funny bonny ;D

Kategorier

Arkiv

hits