sminka mi til dansekonkuranser.hei ! for det første. så må dere kommentere mer ellers orker ikke jeg å være så aktiv blogger. Ok? da er jeg ferdig med å kjefte.

Men anyways, jeg bare tenkte siden det er konkuranse veldig snart så skulle jeg bare forklare hvordan jeg sminker meg til konkuranser. Etterhvert forteller jeg sikkert også om hår.


nr1.) Så det første du gjør er å ta en sort øyenskygge å dekker hele øye-lokket.
Du må basse på at det ikke blir alt for lang oppover eller til sidene.nr.2) Nå kommer formen av selve danse sminka mi. Du lager en lang (så lang du vil ha den ) strek, ut fra det du gjorde istad og utover nærmere øret. Også justerer du litt på den hvordan du vil ha den selv. Etter det så tar du bare helt vamelig under øyet. Også i kroken på øyet ditt så ser du at det går på en måte en liten spiss ut fra øyet, den er veldig enkel å lage. Bare.. lag den! :) MEN ! pass på at den ikke blir for kot eller for lang.

Nå har man jo gjort øynene veldig veldig sorte og da ser øynene veldig mye større ut, og det er jo positift.


nr 3.) Men litt "farge" må man jo ha. Så jeg tar hvit øyenskygge over den sorte sminker og ut i begge sidene, men ikke under :)

OG DA ER JEG FERDIG !  det eneste man trenger nå er løs vipper. Jeg liker også å prøve nye ting med både hår og sminke, så kanskje jeg skal prøve en gang å få noe rødt i sminka mi siden drakta er rød?

 

-Cornelia

-Har du noen tips til hva jeg kan ha i sminka mi?
-går du på freestyle?

men jeg mener seriøst det jeg sa med kommentarene. Det er rett og slett ikke moro å blogge vis dere ikke kommenterer, så kommenter ellers gidder jeg ikke mer ;) .
2 kommentarer

Silje Marie Juliussen <3

18.mar.2011 kl.08:31

Husk rød leppestift! Fra madelen

jannicke<3

18.mar.2011 kl.22:25

jepp, går på freestyle....prøv med sånn rødt glitter du får kjøpt på konk :D <3

Skriv en ny kommentar

bunnycornelia

bunnycornelia

13, Halden

Jeg heter Cornelia, men mange kaller meg for corny eller funny bonny ;D

Kategorier

Arkiv

hits